Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

Bu sabah yaşanan Balıkesir'de servis minibüsü ve tırın çarpışması sonucu yoğun bakıma alınan 2 öğrencinin entübe edildi. Konuyla ilgili Ensar Aytekin şu bilgileri verdi;

Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, bu sabah saatlerinde meydana gelen servis minibüsü ve tırın çarpışması sonucu yaralananları ziyaret etti. Ardından açıklama yapan Aytekin 2 öğrencinin entübe edildiğini söyledi.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, bu sabah saatlerinde meydana gelen servis minibüsü ve tırın çarpışması sonucu yaralananları ziyaret etti. Ensar Aytekin, İl Sağlık Müdürü Serkan Keskin’den bilgi aldı. Ardından CHP İl Binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Dün gerçekleşen patlama hakkında açıklamalar yapan Aytekin bu sabah saatlerinde Balıkesir’in Pamukçu mahallesinde meydana gelen kaza hakkında da bilgi verdi. Aytekin, 2 çocuğun entübe olduğunu söyledi.

Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

Kaza Anı ve Yaralılar

Sabah saatlerinde Altıeylül ilçesinden Pamukçu Mahallesi’ne giden servis minibüsü, bir tırla çarpıştı. Kaza sonucunda servis minibüsünde bulunan toplam 27 öğrenci yaralandı. Öğrencilerin yaş aralığı 6 ile 9 arasında değişirken, şoför ve yardımcı personel de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

Hastanedeki Son Durum

Aytekin, hastanede yaralı çocukların durumunu öğrenmek amacıyla sabah saatlerinde Şehir Hastanesi’ne gittiğini belirtti. Aytekin, “Acil serviste bir yoğunluk vardı. Bir çocuğumuz ameliyata alındı. Hastaneye gittiğimizde, iki çocuğun entübe edildiği bilgisini aldık. Diğer çocuklar içinse tetkikler devam ediyor” dedi. Aytekin, bazı öğrencilerin ayakta tedavi edilerek taburcu edildiğini, hastanede oldukları sırada çocukların durumlarının iyi olduğunu gözlemlediklerini ifade etti.

Yoğun Bakımdaki 2 Öğrenci Entübe Edildi

Olayın Ardından

Balıkesir’deki bu trajik kazanın ardından yerel halk ve sağlık ekipleri yaralıların tedavisi için seferber oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Aytekin, kazanın tüm boyutlarıyla takip edileceğini belirtti. Kazanın ardından Balıkesir İl Başkanı ve yerel yöneticiler de hastaneye giderek çocukların tedavi sürecine dair bilgi aldı.

Haber: Elif Şahin Akdeniz

Son Dakika! Balıkesir’de Öğrenci Servisiyle Tır Çarpıştı: Ölü Ve Yaralılar Var

balıkesir chp Altıeylül ameliyat hastane açıklama tır yaralı çocuklar tedavi ensar aytekin yogunluk minibüs basın açıklaması trafik kazası balıkesir milletvekili Acil Servis sağlık durumu entübe servis kazası 27 çocuk Pamukçu Mahallesi Nergis Mahallesi yaralı çocuklar kazanın ardından