GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Aytekin “Bu Mitingin Ev Sahibi Millet”

Aytekin “Bu Mitingin Ev Sahibi Millet”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 24 Temmuz Pazar saat 18.30’da Kuvayı Milliye Meydanı’nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan miting hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Havran’da esnaf ziyareti Edremit’te ise Pazar ziyareti yaparak, vatandaşları mitinge davet eden Aytekin “ bu mitingin ev sahibi millettir. Güvencesiz bırakılan işçiler, evine çocuğu uyuduktan sonra giden babalar, torunu karşısında mahcup kalan emekliler, tarlada mahsulünü kaldıramayan çiftçiler, hayvanlarını kesime göndermek zorunda kalan üreticilerdir. 24 Temmuz’da Kuvayı Milliye Meydanı’nda herkes tek vücut olacak ve güzel bir demokrasi mesajı verecektir.” dedi.

Coşkuya Tanıklık Edeceğiz

CHP’li Aytekin’in açıklaması şöyle:24 Temmuz Pazar günü liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyoruz. Örgütlerimiz, milletvekillerimiz, partililerimiz dört bir koldan Balıkesir’in her köşesinde çalışmalarını sürdürüyor. Tarihi bir mitinge ev sahipliği yapacağız. Genel Başkanımızın Milletin Sesi kürsüsünden tüm Türkiye’ye vereceği önemli mesajları olacak. Bizler de Balıkesir’e yakışır şekilde kendilerini karşılayacak ve o gün meydanı dolduracak hemşehrilerimizle bu büyük coşkuya tanıklık edeceğiz.

Herkes Tek Vücut

Programımız kapsamında Havran’da saha çalışması yaparak, esnafımızı ve yurttaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Biz 24 Temmuz günü, miting meydanında aslında tek kişi olacağız. Güvencesiz bırakılan işçiler, evine çocuğu uyuduktan sonra giden baba, bebeğine bez almakta güçlük çeken anne, torununa harçlık veremediği için mahcup olan dede, tarlada mahsulünü kaldıramayan çiftçi, hayvanlarını kesime göndermek zorunda kalan üretici, bu iktidarın öteki yapıp cebine ateş düşürdüğü herkes tek vücut olacak, 1 kişi olacak. Birlikte bu soygun düzenine artık yeter diyeceğiz.Haber: Muhammed Can Akyürek

CHP Söylüyor, AKP Yapmak Zorunda Kalıyor

Artık iktidar, giderayak son kozlarını oynayarak halka şirinlikler yapmaya çalışıyor. Nafile bir çaba içerisinde olduklarını sokaktaki herkes biliyor. Genel Başkanımız emekliye ikramiye dedi yapmak zorunda kaldılar, 3600 ek gösterge dedi aynı şekilde yapmak zorunda kaldılar, taşerona kadro dedi, yapmak zorunda kaldılar ve bir süre önce milyonlarca genci yakından ilgilendiren KYK borçlarının faizlerini silin dedi, onu da yapmak zorunda kaldılar. Artık ülkede gündemi iktidar falan belirlemiyor. İktidar kendini uçurumdan attı, biz milletimizle birlikte herkesin birbirine güç verdiği, çocukları ve kendileri için kaygı taşımadığı bir dönemi inşa edeceğiz. Sokakta gördüğümüz halkımızın bize destek verdiği gerçeği bu mitingde bir kez daha görülecek.Bütün Balıkesir’li hemşehrilerimizi 24 Temmuz Pazar günü Kuvayı Milliye meydanına bekliyoruz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu