GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin: ‘’Kadın Cinayetlerine Hayır’’ dedi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin: ‘’Kadın Cinayetlerine Hayır’’ dedi

 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kültür ve ayrıca sanat etkinliklerine katıldılar.

 

KONSER,TİYATRO OYUNU VE SEMİNER

 

Hamdibey Mahalleevi’nde düzenlenen etkinliklerden, Orhan Peker Sanat Galerisi’ndeki sergi açılışına, yürüyüşten, ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasına, etkinlikler kapsamında Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde konserden, tiyatro oyununa birçok etkinlik dolu dolu ve yoğun katılım ile gerçekleştirdiler. Ayvalık Belediyesi yeni hizmet binasında, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in tüm kadın çalışanlarına kırmızı karanfil dağıtmasıyla başlayan bu anlamlı gün, Ayvalık Belediyesi Hamdibey Mahalleevi’nde düzenlenen “Bağımlılık” semineriyle devam etti. Başkan Mesut Ergin, seminere eşi Canan Ergin ile katıldılar.

 

Ayvalik Belediyesi 8 Mart Etkinlikleriyle Fark Yaratti 8

 

BAŞKAN ERGİN’DEN TEŞEKKÜR

 

Türk Yardımsevenler Derneği Beyoğlu Şubesi destekleriyle gerçekleştirilen seminere mahallede yaşayan kadınlar çocukları ile birlikte ayrıca katılarak büyük ilgi gösterdiklerini ve bu durumdan çok memnun olduklarını dile getiren Başkan Ergin; “Türk Yardımsevenler Derneği Beyoğlu Şubesi Başkanı Saadet Suyolcuoğlu’na, günün anısına hayır yemeği düzenleyen Semra Akan’a ve psikolojik danışman Melike Ural Güntan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. En önemli projelerimden biri olan ve vatandaşlarımızla kendi mahallelerinde bir araya gelmeyi hedeflediğimiz mahalleevlerimiz ayrıca bu etkinliklerle amacına ulaşmış oluyor” dedi.

 

Ayvalik Belediyesi 8 Mart Etkinlikleriyle Fark Yaratti 5

 

‘’KADIN CİNAYETLERİNE HAYIR’’

 

Başkan Ergin “Kadın cinayetlerine- HAYIR!, Erkek şiddetine- HAYIR!, Şiddete bahane bulanlara-HAYIR! Tacize, tecavüze – HAYIR Nefrete –HAYIR dövizleri taşıyan kadınlarımıza haklarını alana kadar destek vermeye ayrıca devam edeceğiz” dedi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, gecesinde ise Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında hazırlanan programda Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Mehmet Ariç ve Mezzo Soprano Gamze Özbek’in mini konserine ve ardından bir kadın hikayesinin anlatıldığı Emre Saka’nın yönetip, Bihter Gülgeç Saka’nın başarılı performans sergilediği “Öfkenin Yakın Geçmişi” adlı tek kişilik tiyatro oyununa eşi Canan Ergin ile katılan Başkan Ergin, sanatçıları tebrik ederek çiçek takdim etti. Sabah erken saatlerde başlayan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri, gece yarısına kadar devam etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu