Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Belediyesi Aşevi Daha Çok Kişiye Ulaşacak

Ayvalık Belediyesi Aşevi Daha Çok Kişiye Ulaşacak

Kovid-19 Pandemisinin en yoğun olduğu dönemlerde günlük bin kişiye ulaşan taleplerin üstesinden gelen, evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların ayağına kadar sıcak aş götüren Ayvalık Aşevi tepeden tırnağa yenilediler.

‘’VATANDAŞLARA PROFESYONEL HİZMET SUNUYORLAR’’

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, engelli vatandaşlara, yaşlılara ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak ve günlük yemek ulaştırmak üzere geniş kapasite ve yüksek hijyen ile çalışan Aşevi’nin kapasitesi daha da arttırılarak baştan aşağı yenilendiğini söyledi. Başkan Ergin, üretim modelinin ve planlamasının tamamen yenilenmesiyle aşevinin kapasitesini maksimum seviyeye çıkardıklarını belirtti. Başkan Ergin, “Aşevi, ileri hijyen kurallarına uygun koşulları, profesyonel mutfak ekipmanları, geniş soğutma ve muhafaza alanları ile vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet sunuyorlar. Bundan böyle daha geniş bir yelpazede hizmet sunumuna devam edilecek” dedi.

‘’KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR’’

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Belediyemize ait araçlarımız ile ayrıca her gün Ayvalık’ın tüm noktalarına gerçekleştirilen yemek dağıtımı yapılıyor. Dayanışma esası içinde elden teslim edilen yemeklerin teslim edilmesi sırasında, kimseyi rencide etmemek için ayrıca gizlilik prensibi dikkatle uyguluyorlar.  Sosyal hizmet çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz ve komşusu aç iken tok yatan bizden değildir, anlayışıyla yürüteceğimiz çalışmaları, ayrıca gün geçtikçe arttırarak devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu