Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Belediyesi Esnaflarına Destek Oluyor

Ayvalık Belediyesi Esnaflarına Destek Oluyor

 

Ayvalık Belediyesi kovid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında sadece paket servis veren işletmelerin açık olması sebebiyle paket servi ile hizmet veren işletmelere destek oluyor.

SOYAL MEDYADAN DESTEK

Belediye sosyal medya hesaplarından paket sevisi ile dükkanlarını açık tutan işletmelerin isimlerini, mesai saatlerini, iletişim adres ve numaralarını ve haftanın kaç günü hizmet verdiklerini paylaşan Ayvalık Belediyesi, bu sayede daha çok Ayvalıklı’ya ulaşılması yönünde esnaflarına destek verilmesinin amaçlandığını açıkladı.

LİSTE GÜNCELLENECEK

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yapılan paylaşımlardan esnafların da memnun olduklarını dile getirerek iletişim bilgilerini konuyla ilgili olarak belediyeye ulaştıran esnafların mesaj gönderme sıralarına göre bir liste hazırlandığını belirtti. Pandemi sebebi ile sadece paket servis olarak hizmet veren işletmelerin yayınlandığı listenin sürekli güncelleneceğini belirten Ergin bu sayede hem daha çok tüketici vatandaşa hem de daha fazla esnafa destek vermeye çalışıldığını belirtti. Mesut Ergin yapılacak alışverişlerle ilgili olarak bir hatırlatmada bulunarak “Hizmetinizin karşılığını almadan ödeme yapmamanız, fatura ve fiş alımı konusunda da hassasiyet göstermeniz rica olunur.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu