Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Belediyesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Buluşmaları Düzenledi

Ayvalık Belediyesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Buluşmaları Düzenledi

 

Ayvalık’ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Sağlığını Güçlendirme Projesi hayata geçti. Bir sonraki toplantı 30 Kasım 2022 günü saat 13.30’da Hamdibey Mahalle Evi’nde yapılacak.

 

Kadın Sağlığını Güçlendirme Projesi’ni Hayata Geçti

Ayvalık Belediyesi Mahalleevleri ve Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Ayvalık Şubesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele gününde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Sağlığını Güçlendirme Projesi’ni hayata geçirdi.

 

Ayvalik Belediyesinden Kadina Yonelik Siddetle Mucadele Bulusmalari 4

 

Başkan ve Eşinden Sonuna Kadar Destek

Proje dâhilinde Ayvalık Belediyesi Mahalleevleri ve Kadın Danışma Evi ve KASAİD ile birlikte düzenlediği ilk toplantısı Ali Çetinkaya Mahalleevi’nde gerçekleştirdi. Proje çerçevesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin de projeye başından sonuna tüm desteği sağladı.

‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ eğitimleri ile başladı

Kadın Buluşmaları ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ eğitimleri ile başladı. Ayvalık Belediyesi Mahalleevlerinde yapılan eğitimler, İletişim Uzmanı Hülya Ayvalı ve Sosyolog Zeynep Batur tarafından verildi. 3 ay devam edecek buluşmalar her hafta bir mahalle evinde tüm Ayvalıklı kadınlara yönelik olarak devam edecek.

Haber: Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu