Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Belediyesi Tarihi Kent Sokaklarına Sahip Çıktı

Ayvalık Belediyesi Tarihi Kent Sokaklarına Sahip Çıktı

 

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temiz kent sokakları için seferber oldu. Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri gece gündüz çalışıyor. Başkan Ergin “Kurduğumuz geniş kapsamlı temizlik ekibimizle mahallelerimizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve boş arazileri temizliyoruz’’ dedi..

 

Tarihi Kent Sokaklarinda Dip Bucak Temizlik 4

 

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ, DİP BUCAK TEMİZLİK YAPILDI

Ayvalık merkezdeki tarihte bir yolculukmuşçasına, denize çıkan ünlü kent sokaklarında devam eden çalışmalarda dip bucak temizlik seferberliği gerçekleştirildi. Araç filosuna eklenen yeni araçlarla işgücünü daha aza indiren ve yeni çöp taksileriyle dar olmasıyla ünlü tarihi kent sokaklarında daha rahat ve koordineli bir şekilde çalışan Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarındaki atıkların görsel kirliliğe neden olmadan kaldırılmasını sağladı.

 

Tarihi Kent Sokaklarinda Dip Bucak Temizlik 7

 

TARİH KOKAN KENT SOKAKLARI VE MİMARİ YAPISI

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut “UNESCO Endüstriyel Miras yolunda ilerleyen Ayvalık’ın tarih kokan kent sokaklarında çevreye dağılan çöpleri görmek hemen herkesi rahatsız ediyor, bu sebeple özellikle bu sokaklarımızda temizliğe çok önem veriyoruz. Her gün gerçekleştirilen rutin temizliğin yanı sıra, kalabalık bir temizlik ekibiyle ara sokaklar gibi tarihi yapıları da barındıran bölgelerimiz dip bucak temizleniyor. Ayvalık mimari yapısı dolayısıyla, dar sokaklara sahip. Bu sokaklarımızı da en iyi şekilde temizlemek için ekiplerimiz seferber oluyor fakat bu konuda da kentimize gelen misafirlerden ve vatandaşlarımızdan anlayış ve destek bekliyoruz” dedi.

Haber: Serap Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu