Gündemİlçe Haberleri

AYVALIK BELEDİYESİ’NDEN “HOŞGELDİN BEBEK” ZİYARETİ

AYVALIK BELEDİYESİ’NDEN “HOŞGELDİN BEBEK” ZİYARETİ

 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yeni çocuk sahibi olan aileler için bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

“ARAMIZA HOŞ GELDİN BEBEK”

Ayvalık Belediyesi, başlattığı yeni uygulama ile ilçe sınırları içinde yeni doğan bebeklere, çeşitli hediyeler göndererek çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak oluyor. Anne ve babalar, mutlu günlerinde yalnız bırakılmıyor.

“Aramıza Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında Ayvalık Belediyesi, yeni doğum yapan anne ve bebeğine çeşitli hediyeler verirken, “Hayırlı Olsun” ziyaretlerinde de bulunuyor.

Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Vatandaşın en özel gününde yanında olmaktan çok mutluyuz. Allah bebeklerimize sağlık, sıhhat, uzun ömür versin” diye konuştu.

“Doğum Yapan Her Aileye Ulaşmayı Hedefliyoruz”

Haber verildiği takdirde doğum yapan her aileye ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Ergin, “Yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek kutlamak ve aramıza katılan bebeklere minik hediyelerimizle ‘Hoş geldin bebek’ diye sesleniyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre Ayvalık sınırlarında her ay ortalama 70 bebek dünyaya geliyor. Yeni doğan bebeklere ulaşmak ve bu mutlu günlerinde beraber olmak istiyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu