Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Belediyesi’nden Kırsal Mahallelerde Yol Seferberliği

Ayvalık Belediyesi’nden Kırsal Mahallelerde Yol Seferberliği

Ayvalık Belediyesi, kırsal mahallelerin yol sorunlarını çözmek için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mesut Ergin, yapılan çalışmalar neticesinde kırsal mahallelerin yol sorunlarının çözümü için seferber olduklarını ve Beşiktepe Mahallesi’nde bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 5 bin kilometrekare yol yaptıklarını ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kış ayları öncesinde kırsal mahallelerin yol yapım çalışmalarına hız verdi. Bu çalışmalar kapsamında Beşiktepe Mahallesi’nin yolları tamamladılar. Yolların uzun ömürlü ve kaliteli olması için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Başkan Ergin, “Ayvalık ilçemizde her bölgede olduğu gibi, 16 kırsal mahallemizin de tamamında hizmet ve proje üretiyoruz.  Biz bu konuda da hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize katkı sunmak ve ulaşım kalitesini artırmak için de büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. Son olarak Beşiktepe mahallemiz ile birlikte, 16 kırsal mahallemizin 10 tanesinin yol yapım çalışmalarını tamamladık. Şuan Kırcalar mahallemiz ile bu çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılığa dayalı üretime destek olmak için yol sorunlarını bütünüyle çözmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Ergin, “Göreve geldiğimiz günden beri kırsal mahallelerin yol sorunlarını çözmek için belediye kaynaklarının önemli bir kısmını bu mahallelerimizde kullandık. Şu anda kırsal mahallelerimizin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için belediye ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Zeytin hasat dönemi öncesi tarım arazilerinin yollarında da çalışmalar yaptık.  Hedefimiz görev süremiz boyunca Ayvalık’ta bozuk yol bırakmamak” olduğunu ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu