Ayvalık Uluslararası Film Festivali Başladı

Ayvalık Uluslararası Film Festivali, 22 Eylül’e kadar binlerce sanatseveri, film yapımcılarını ve konuşmacıları Ayvalık’ta buluşturarak eşsiz bir sanat deneyimi sunacak.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali Başladı

Ayvalık Uluslararası Film Festivali Başladı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 22 Eylül’e kadar devam edecek olan Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin açılışını gerçekleştirdi. Festival, binlerce sanatseveri, film yapımcılarını, oyuncuları ve konuşmacıları Ayvalık’ta buluşturacak.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali Başladı
Açılış Gerçekleşti

Başkan Ergin, açılışta yaptığı konuşmada, “Festivalimiz, uluslararası anlamda da desteklerimizle güçlenmeye devam edecek. Seyir Derneği’ne, festival ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi. Ergin, festivalin, Ayvalık’ın eşsiz manzaraları eşliğinde sunduğu sanat yapıtlarıyla şehre önemli bir katkı sağladığını vurguladı. “Ayvalık kadar güzel festivalimiz kentimize hoş geldi. Hep birlikte seyre dalalım,” şeklinde sözlerini tamamladı.

Festival, zengin programı ve etkileyici filmleriyle sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali Başladı
Başkan Ergin

Haber: Bülten

Erdek’te Bugün Bayram Havası Yaşanıyor!

mesut ergin sanatseverler festival programı Ayvalık Uluslararası Film Festivali seyir derneği festival açılışı film yapımcıları ayvalık sanat etkinlikleri