Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Atatürk Türkiye’sine Yakışır Kutlamalar

Ayvalık’ta Atatürk Türkiye’sine Yakışır Kutlamalar

Ayvalık Belediyesi, Cumhuriyet’in 98’inci kuruluş yıldönümünü Atatürk Türkiye’sine yakışır törenlerle kutlamaya hazırlanıyorlar. Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ayvalık’ta sokaklardan meydanlara, salonlardan stadyumlara kadar, ilçenin her noktasında doyasıya yaşatacaklar.

28 Ekim günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00’de Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başlayacak olan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları; 29 Ekim saat 10.00’da Hüsnü Uğural Stadyumu’nda düzenlenen törenle coşku doruğa ulaşacaklar.

Akşam 19.00’da fener alayı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 20.30’da Küçükköy Halil Başyazgan Kültür Merkezi’ndeki “Cumhuriyet Balosu” ile taçlandıracaklar. Kültür merkezinde saat 21.00’de ise yarım asırdır televizyon habercisi, ayrıca Sözcü yazarı Uğur Dündar’ın “Demokrasi Arenası” programı başlayacaklar.

30 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de aydınlanma ve ayrıca demokrasi mücadelesinin sembol isimlerinden, 18 Ekim 2020 yılında yitirdiğimiz Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun adına Alibey (Cunda) Adası’nda kütüphanenin açılışı gerçekleştirecekler. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının son günü olan 31 Ekim’de ise ayrıca Kırsal mahallelerarasında Cumhuriyet Kupası final maçı oynayacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu