GündemDünyadan HaberlerGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık’ta ‘Bulutsuzluk Özlemi’ ve ‘Duman’ konseri

Ayvalık ilçesinde bu yıl ilk defa düzenlenen Sokak Hayvanları Festivali (Patifest), Bulutsuzluk Özlemi ve Duman konserleriyle sona erdi.

Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren festival kapsamında dün gece Bulutsuzluk Özlemi ve Duman grupları hayranlarıyla buluştu. Ayvalık’ın dünyaca ünlü plajı Sarımsaklı’da kapalı pazar yerinde düzenlenen konserde yüzlerce dinleyici grupların şarkılarına eşlik etti.

Konser sonunda Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Nejat Yavaşoğlu ile Duman Grubu sanatçılarına festivale gönüllü olarak katılmalarından dolayı birer plaket verdi. Festivalin final gecesinde; ünlü sanatçı Nejat Yavaoşoğlu ile Duman Grubu’nun üyeleri, böylesi anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan ve sahne almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

STANT GELİRLERİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCANACAK

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi üyesi engelli özel çocukların yaptıkları ahşap el işi ürünlerinden oluşan eserleri festival alanına kurdukları stantta satarak ele edilen tüm geliri, sokak hayvanlarına bağışladı. Yazar Vildan Güzel, kurulan stantta kitaplarını imzalayarak, satılan kitapların gelirlerini sokak hayvanlarına bağışlarken, bir ahşap el sanatları firması da kurdukları stantta satışa sundukları tüm geliri sokak hayvanlarına teslim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu