Gündemİlçe Haberleri

AYVALIK’TA GENÇLİK MECLİSİ SEÇİLDİ

Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Halil Coşkun’un açılış konuşması ile başlayan seçim toplantısı, kent konseylerinin tanıtım videosu ile devam etti.

Blok liste ile seçim yapılması isteği doğrultusunda, tüzük gereği seçimin blok listeyle yapılması genel kurul üyeleri arasında oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra seçime giren gençlerden konuşmak isteyenler söz aldıktan sonra seçim yapıldı. Ayvalık Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetim kurulu seçimlerinde isimler açıklandı. Ayvalık Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimlerini Kazanan, “Asil Üyeler Perihan Aydoğan, Rana Akgöl, Dilek Yıldız, Seçil Sezer, Ömer Duran Yağar ,Mustafa Sami Efe, Tuğba Erol ve Yedek Üyeler M. Barış Yağar, Santiago Riobo Lamas, Nihat Uzun, Baki Dede, Sertaç Demirel, Burak Gelici, Burak Cebe, Denetleme Kurulu; Nazlıgül Tamer, Ahmet Kısacık, Murat Bozkurt”

“GİTTİKÇE KALABALIKLAŞIYORUZ”

Seçim sonuçlarından sonra Ayvalık’ta kurulmuş olan Kent Konseyi ilk Gençlik Meclisi başkanı olan, şu anda Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü olan Lütfü Kotan ,”eskiden daha az kişiydik, şu anda kalabalıklaşıyor ve bundan mutluluk duyuyorum” dedi.Daha sonra Kültür İşleri Müdürü Erkan Cılak ise; “Gençlerin yapacağı her faaliyette , organizasyonda ,birimimiz adına ne gerekiyorsa yardımcı olacağız,seçilen tüm arkadaşlara başarılar dileriz” diyerek sözlerini bitirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu