GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık’ta güvenlik görevlisi evinde bıçaklanarak öldürüldü

Ayvalık ilçesinde güvenlik görevlisi Bayram Talip (40), Mehmet Sıdık Akıncı (69) tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’nde 11.00 sıralarında Ayvalık Devlet Hastanesi’nin güvenlik personellerinden Bayram Talip (40), Altınova’da büyükbaş hayvan besiciliği yaptığı öğrenilen 69 yaşındaki Mehmet Sıddık Akıncı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Çıkrıkçı Sokak’taki Bayram Talip’in evine gelen Mehmet Sıdık Akıncı, sebebi belirlenemeyen nedenden ötürü Talip’i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Talip’in evde yalnız olduğu öğrenildi. Talip’in komşularının ifadeleri doğrultusunda Jandarma tarafından katil zanlısı Akıncı bir süre sonra yakalandı. Akıncı’nın eşi de başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınırken, olay yerine gelen Bayram Talip’in annesi Suna ve Hasan Talip ise sinir krizi geçirdi. Talip çifti komşuları tarafından teselli edildi.

Altınova Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü ve Bayram Talip’in cenazesinin ise ise otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu