Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Hijyen Çalışmalarına Hız Kazandırıldı

Ayvalık’ta Hijyen Çalışmalarına Hız Kazandırıldı

 

Ayvalık’ta Hijyen Çalışmalarına Hız Kazandırıldı. Ayvalık İlçesi’nde covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında hijyen çalışmalarına hız kazandırıldı.

HİJYEN ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRILDI

Ayvalık İlçesi’nde covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında hijyen çalışmalarına hız kazandırıldı. Kent genelinde temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren ekipler gündüz ve gece saatlerinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyorlar. Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak temizlik faaliyetlerini sürdürüyorlar. Sokak ,park ve caddelerde çöplerden arındırma gibi kaba temizlik işlemleri yapılırken bir yandan da ilaçlı sular ile meydanlar ve sokaklar yıkanmaya devam ediliyor.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Covid-19 salgınında vaka sayılarında görülen artış sebebi ile temizlik faaliyetlerinin sıklaştırılması konusunda talimat veren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ilçede sokak ve caddelerin yıkanmasının dışında vatandaşların temas edebilecekleri tüm noktalarda sterilizasyon işlemlerinin sürdürüldüğünü ve aralıksız devam edileceğini ifade etti. Temizlik İşleri ekipleri en son Ayvalık Devlet Hastanesi, Ayvalık Merkez, Hamdibey, Sakarya, Fethiye, Hayrettinpaşa, Sahilkent ve Yeni Mahalle’de dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildiğini ve program dahilinde kırsal ve merkez mahallelerde faaliyetlerin süreceğini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu