Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Hijyen Tedbiri Kapsamında Çalişmalar Arttırıldı

Ayvalık’ta Hijyen Tedbiri Kapsamında Çalışmalar Arttırıldı

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe merkezinde covid-19 salgını le mücadele kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR ARTARAK SÜRÜYOR

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe merkezinde covid-19 salgını le mücadele kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler tarafından, korona virüsünün yayılımının artması ile birlikte, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla tüm ana caddeler ve sokaklarda devam eden dezenfeksiyon hizmetleri kişi, araç sayısı ve periyodu arttırılarak yapılmaya başlandı.

BAŞKAN TÜM AYVALIK’TA DEVAM EDECEK DEDİ

Önceki gece itibariyle Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 8 araç ve çok sayıda personelle Ayvalık eski ilçe hastanesi önünden, Nüfus Müdürlüğü arasındaki ana cadde, sokaklar, Talatpaşa Caddesi, çarşı çevresindeki sokaklar dezenfeksiyon işlemine tabi tutuldu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Bundan sonra da tüm Ayvalık, Altınova, Cunda ve Küçükköy cadde ve sokaklarında dezenfeksiyon çalışmaları yoğun bir şekilde devam edecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu