Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpışırken, araçta sıkışan bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı - 1. resim

Edinilen bilgilere göre kaza Ayvalık Sarımsaklı Mahallesi’ndeki Temizel Hotel önünde meydana geldi. 06 ZSM 87 plakalı otomobil seyir halinde iken başka bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, kontrolden çıkarak orta refüje çıktı. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı - 2. resim

Orta refüje çıkan araçta sıkışan A.D. isimli vatandaş, olay yerine gelen Ayvalık İtfaiyesi Grup Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı - 3. resim

Yaralı sürücü, ilk müdahalesinin ardından sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

K Ceren Köse Yıldırım

K 392

kaza ayvalık trafik son dakika balıkesir kaza Ayvalık’ta İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı