GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Gençlik Konseri

Ayvalık’ta Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Gençlik Konseri

 

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle unutulmaz bir konsere imza attı.

 

‘’YÜZLERCE VATANDAŞ COŞKUYLA İZLEDİ’’

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın yanı sıra Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Yük, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Öztürk, Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü İsa Aydemir ve okulun binasını bakanlığa bağışladı. Tefrişatını yaptıran hayırsever işadamı Cihan Şişman ile eşi Sebahat Şişman’ın hazır bulunduğu geceyi yüzlerce vatandaş coşkuyla izledi.

‘’ÇAĞIN GENÇLİĞİNİN GİTTİĞİ YER İŞTE BURASI’’

Bulgaristan ve Hindistan halk oyunları ekiplerinin dansları ve müzikleriyle renk kattıkları gecede İHA’ya konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bir kez daha şükranla eğildiklerini vurgulayarak, “Zaman zaman toplum içerisinde sorulur ve bizler de bazen bu sorulara muhatap oluruz; ‘Çağın gençliği nereye gidiyor? İşte çağın gençliğinin gittiği yer burada.” dedi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu