Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Üç Koldan Denetim

Ayvalık’ta Üç Koldan Denetim

Ayvalık genelinde; market, bakkal, restoran, kafeterya, pastane gibi gıda işletmelerine yönelik fahiş fiyat, hijyen, son kullanma tarihi, vergi levhası, işyeri ruhsatı, etiket ve menşei konularında denetimler gerçekleştirdiler.  Denetimler; Ayvalık, emniyet, sağlık ve zabıta müdürlükleri ortaklığında yaptılar.

Ayvalık’ta sık aralıklarla yapılan denetimlerde mevzuat hükümlerine aykırı davranan ve kurallara uymayan işyeri sahipleri uyarıldılar. Tekrarı halinde cezalandırılacakları konusunda ihtar verdiler. Vatandaşların hijyenik koşullarda üretilen gıdalara gönül rahatlığı ile ulaşmalarını sağlamak için denetimlere devam eden ekipler, kent merkezi ile Ali Bey Adası (Cunda), Altınova ve Küçükköy’de incelemelerde bulundular.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Ayvalıklı hemşehrilerimizin hijyenik koşullarda üretilmiş gıdalara ulaşması için denetimler yapıyorlar. Bu konuda taviz vermiyoruz. Ayrıca esnafımızdan, vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu