Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Ayvalık’ta Verimli Buluşma

Ayvalık’ta Verimli Buluşma

 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Paşa Limanı Sosyal Tesisleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık ilçe örgütü tarafından düzenlenen geleneksel “Muhtarlar Buluşması”nda Ayvalıklı muhtarlar ile bir araya geldi.

 

YENİ KATILAN MUHTARLARA ROZET

Başkan Ergin toplantının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,  Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte tamamlanan çalışmalar ve yürütülen projeleri yerinde inceledi. Başkan Mesut Ergin; “Muhtarlarımızın talep ve önerilerini konuştuğumuz, yaptığımız çalışmaları hep birlikte yerinde görüp değerlendirdiğimiz, çok verimli bir buluşma oldu. Aramıza üye olarak yeni katılan muhtarlarımız da rozetlerini taktıklar” dedi.

MAHALLENİN GÖZÜ KULAĞI

Başkan Ergin yaptığı konuşmada, “Göreve yeni seçilen muhtarlarımızı öncelikle kutluyorum. 150 Evler mahalle muhtarı Halil Koşvar, Sefa Çamlık Mahalle muhtarı Aziz Erdoğan, Namık Kemal Mahalle muhtarı İlknur Doğan  ve Mithatpaşa Mahalle muhtarımız Arzu Aydemir hizmet yarışında sizleri de aramızdan görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki muhtarlarımız belediye ile vatandaşlar arasında çok önemli bir köprü görevi görüyor. Tüm mahalle muhtarlarımız o mahallenin gözü ve kulağı. Cunda’dan, Altınova’ya, Sarımsaklı’dan Küçükköy’e, Kozak yolundaki 16 köyümüzün de muhtarıyla birlikte kentimizi birlik ve beraberlik anlayışı içinde ve uyumla yönetiyoruz’’dedi.

İŞBİRLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR

Mesut Ergin konuşmasında: ‘’ Herkesin kent yönetiminde söz sahibi olması gerekiyor. Muhtarlar bizim göremeyen gözümüz, duyamayan kulağımız, devletin belediyenin mahalleliye açılan kapısıdır. Bu anlamda kent yaşamında, gelişiminde ve yönetiminde bu kadar önemli bir sorumluluğu almış olan tüm muhtarlarımıza öncelikle bugüne kadar ki paylaşımcı ve işbirliği içerisinde görevlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız kent yönetimindeki rol arkadaşlarımız olarak görüyorum bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum’’dedi .Ergin’’ bu buluşmayı düzenleyen ilçe başkanımız Hüseyin Şalmanlı ve yönetim kurulu üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

KATILIMCILAR

Heyet, Cennet tepesi, Anadolu Uygarlıkları Müzesi ile inşaatı devam eden Cihan Şişman Yaşlı Bakımevi, temizlik işleri ve kademe hizmet binasında incelemelerde bulunarak,  Başkan Ergin’i başarılı çalışmaları ve devam eden projeleri nedeniyle kutladı. Buluşmaya; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keklikçi, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de katıldı.Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu