GündemEkonomiİlçe Haberleri

Ayvalık’ta yeni yıl için alışveriş pazarı açıldı

BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İktisadi İşletmesi, tasarım ürünler ve el işlerinin satışa sunulduğu yeni yıl hediye pazarı açtı.

2018’in son günlerinde yılbaşı için düzenlenen hediyelik eşya pazarı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD= Fahamet- Ali Kemal Sabuncugil Eğitim Evi’nde açıldı. El yapımı takılar, örmeler, oyuncakları, reçeller, seramikler zeytin ağacından ve dekoratif yılbaşı süslerinin satışa sunulduğu pazar, yeni yıl nedeniyle özgün hediye arayanlar için alternatif oluşturdu. 12 standın yer aldığı pazar 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak.
ÇYDD Ayvalık Şubesi Başkanı Nuray Özer ile Başkan yardımcısı ve ÇYDD İktisadi İşletme sorumlusu Suat Şerifeken, “ÇYDD İktisadi İşletmesi olarak Eğitim Evi’nde bir hafta süreli bir hediye pazarı açtık. El emeklerini satmak isteyen kişiler bizden masa satın alarak yaptıklarını değerlendiriyorlar. Satılan mallarla ve satış fiyatları ile bizim bir ilgimiz olmuyor. Yeni Yılda sevdiklerine bir hediye almak isteyenleri pazara bekliyoruz.” dedi.Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu