Görüntülü Haberler

Ayvalık’ta Zor Şartlarda Evlilik Teklifi

Ayvalık’ta Zor Şartlarda Evlilik Teklifi

 

Ayvalık’ın Akçapınar kırsal mahallesinde yaşayan Mehmet Aygören’in farklı evlilik teklifi heyecan yarattı.

 

Aygören, gönlünü kaptırdığı köyün en güzel kızlarından Ümmühan Akbunar’a farklı bir evlilik teklifi yapmak istedi. Ayrıca, bu fikrini amatör balıkçı İbrahim Aygüner ile paylaştı ve teklifini onun teknesinde yapmak istedi. Tekne sahibi Aygüner, aşık gencin bu isteğini geri çevirmedi. Üstelik, hiçbir ücret talep etmeden Aygören’in hazırlattığı “Benimle Evlenir misin?” yazılı pankartla teknesini süsledi.

Böylelikle sürpriz evlilik için tekne hazırlandı. Ardında, Mehmet Aygören, akşam saatlerinde müstakbel gelin adayını Aliçetinkaya Mahallesi’nin sahil bandındaki Yunus Emre Parkı’nda bağlı tekneye getirdi. Aygören’in sürpriz evlilik teklifini mutlulukla karşılayan biricik aşkı Ümmühan’da “Evet” yanıtı verdi.

Bir Anda İmbat Kuvvetli Esince…

Ayrıca, sürpriz teklife şahit olan parkta ki vatandaşlar da alkışlarla destek oldu. Evlilik teklifinin ardından, genç çift tekneye binerek sahilde küçük bir tur atmak istedi. Ne var ki, o sırada patlak veren kuvvetli İmbat rüzgârı nedeniyle, genç çift tekneye binerken, suya düşme tehlikesi yaşadı. Ayrıca, teknenin pervanesine de halatlar dolandı. Buna rağmen genç çift, rüzgâr nedeniyle çalkantılı denizdeki tekneye binmeyi başardı.

Ayvalik Evlilik Teklifi

Genç çiftin en önemli gününde birlikte denizde tur atma isteğinin olumsuz sonuçlanmasına gönlü razı olmayan tekne sahibi Aygüner’de, tereddüt etmeden denize atlayıp, teknenin pervanesine dolanan halatları çıkarmayı başardı.

Tekne sahibi Aygüner memnun

Güçlükle denize açıldıktan sonra genç çiftin hayalini yerine getiren İbrahim Aygören aynı zorluklarla tekneyi sahile yanaştırdıktan sonra olaya tanık olan gazetecilere yaptığı açıklamada, “Benim için önemli olan bu genç çiftimizin mutluluğuydu. Aksiliklere rağmen genç arkadaşlarımızın bu hayalini yerine getirebilmekten son derece memnunum. Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin. Allah onlara mutluklar versin” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu