GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

AZERİ KADIN CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA’A SEVGİSİNİ ŞİİRLE ANLATTI

10 yıl önce hastalığının tedavisi için Türkiye’ye gelen ve Balıkesir’in Kepsut ilçesine evlenerek yerleşen Baghdad Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini yazdığı şiirle anlattı. Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 24 Haziran seçimleri için şiiriyle destek oldu.

Balıkesir’in Kepsut İlçesinin İsaalan Mahallesi’nde yaşayan Azerbaycanlı 58 yaşındaki Baghdad Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini şiir yazarak gösterdi. 10 yıl önce hastalığının tedavisi için Türkiye’ye gelen ve Kepsut’taki akrabalarını ziyareti sırasında gönlünü Kepsut’lu Halil Doğan’a kaptıran Baghdad, evlenerek ilçeye yerleşti.

Türk vatandaşı olan ve seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen Baghdad, Erdoğan için şiir kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini ve onun tüm görüşlerine sahip çıktığını ifade eden Baghdad, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri. O olmasaydı ülkemiz bugünleri göremeyebilirdi. Ülkemiz refah içerisinde. Eskiden yokluk vardı. Şimdi insanlar istedikleri herşeye ulaşabiliyor. Cumhurbaşkanımıza 24 Haziran seçimlerinde destek olmak için şiir yazdım. Ona olan sevgi ve saygımı şiire döktüm” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu