GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Babacan “Ahmet Edip Uğur Beyefendi’nin Mirasını Yiyen Bir Güruh Yönetimin Başında”

Babacan “Ahmet Edip Uğur Beyefendi’nin Mirasını Yiyen Bir Güruh Yönetimin Başında”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan genelde ve yerelde çok iyi gözlem yaptıklarını söyledi. Balıkesir’in kötü yönetildiğini belirterek “rahmetlinin mirasını yiyen güruhun performansı sıfır kalmıştır”

AYDEMİR il başkanları toplantısına katıldı

Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, 8.si gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına katıldı.Aydemir, Balıkesir İl ve ayrıca İlçe teşkilatlarının sıralamada ilk 10 il arasına girmesi ve gerek teşkilatlanma çalışmalarında gerekse gerçekleştirilen etkinlik ve aktiviteler çerçevesinde gösterdiği performansla dikkat çektiğini dile getirdi.

İl Başkanlarına seslenen Ali Babacan ‘Vatandaşların rızasına aykırı olarak iktidar partisine üye yapıldıklarını iddia etti.Babacan konuşmasında; ““Binlerce vatandaşımız, rızasına aykırı olarak iktidar partisine üye yapılmış. Niğde’de üye olmak üzere gelenlerin yarısı şaşkınlıkla iktidar partisine üye olduğunu öğrendi. Hakkari’de partimize üye olmak üzere gelen 130 arkadaşımızdan 40’ı habersizce iktidar partisine üye yapıldığını fark etti.  Karaman İl Başkanı’mız, ayrıca her ilçenin üçte birinde benzer bir durum olduğunu tespit etti.İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde partimize üye olmaya gelip de ayrıca iktidar partisi üyeliğiyle karşılaşan kişilerin oranı yüzde 40.

Viranşehir’de 1775 üyelik başvurusundan tam 760 kişi partimize geldiğinde şaşkınlıkla bir başka partinin üyesi olduğunu öğrendi. Habersizce iktidar partisine üye yapılmış olabilirsiniz. Rızanız dışında üyelik var ise ve gönlünüz razı değilse üyeliğinizi sona erdirin. Kimse zorla, habersizce, çaktırmadan bir partiye üye yapılamaz, ayrıca bu suçtur. Bir siyasi parti rıza olmadan kimseyi üye kaydedemez. Gün gelir tüm bu yanlışların denetimi yapılır. Hiç kimse ilelebet bu iktidar devam edecek deyip ayrıca bir vurdumduymazlık, pervasızlık yapmasın.’’dedi.

‘Balıkesir için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz.’

‘’ Öncelikle bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz 8. İl Başkanları toplantısı vesile ile alınan kararların partimize ve ayrıca ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ile 2 hafta içerisinde 4. Defa bir araya gelme fırsatımız oldu. Kendisinin bize göstermiş olduğu ilgi ve ayrıca alaka bizleri ziyadesiyle motive etmektedir. Bu motivasyon ile şehrimiz ve ülkemiz için katma değer sunabilme adına tüm teşkilatlarımız ile birlikte koordineli olarak, kolektif bir şekilde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamak için çok çaba sarf ediyoruz. Çok şükür 20 ilçemizde İl Başkanlarımız hazır. 16 İlçemizin kongrelerini tamamladık. Bu çabalarımızın meyvelerini de ayrıca toplamaya başladık.’’

‘’Sadece Türkiye değil, Balıkesir de kötü yönetiliyor’’

“ Bizler genelde de yerelde de çok ciddi gözlem yapıyoruz. Şu an Türkiye’de insanlar mutsuz, umutsuz. Güzel yarınlara olan inançlarını ayrıca kaybetmiş durumdalar. Ekonomik kriz şiddetlendikçe şiddetleniyor. Hak, hukuk, adalet üçlemesi sükût etmiş kurtarılmayı bekliyor. Eğitimin hali içler acısı. Hayatından memnun olan vatandaşlarımızın sayısı ne kadar Allah aşkına? Peki bu durum sadece Türkiye genelinde mi böyle sanıyorsunuz? Yerelde de sıkıntılar çok büyük. Son günlerde ortaya atılan yolsuzluk iddiaları, son 3 senede ortaya konan somut adımların hiç bir şekilde atılamamış olması, gerçekçi politikalardan uzak hamaset söylemleri ile ötekileştirilen vatandaşlarımız bunlardan sadece bir kaç tanesi. Hala Rahmetli Başkanımız Ahmet Edip Uğur Beyefendi’nin mirasını yiyen bir güruh yönetimin başında ve  maalesef gösterdikleri performans neticesinde ayrıca sınıfta kalmıştır. Balıkesirli hemşerilerimize bir dokunun bin ah işitiyorsunuz. Bu böyle gitmez!’’ifadelerine yer verdi. Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu