Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Babacan’dan Susurluk’ta Sürpriz Ziyaret

Babacan’dan Susurluk’ta Sürpriz Ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katıldığı ve konuşmasında önemli mesajlar verdiği 09.12.2021 Perşembe günü gerçekleştirilen 1. Olağan Çanakkale Yenice İlçe Kongresine 50 Kişilik bir ekiple katılan DEVA Partisi Balıkesir Teşkilatları’ dün çok özel bir sürprizle karşılaştı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yenice Kongresine adeta çıkartma yapan DEVA Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, İl Başkanı Aydemir’in Kongre Divan Heyetinde yer alması nedeniyle haklı bir gurur yaşadı. Ali Babacan’ın nükteli özel bir konuşma gerçekleştirdiği kongre tam bir demokrasi şölenine dönüştü. Kongre sonrası Yenice Merkezde Vatandaşlarla bir araya gelen Babacan ve DEVA Partililer, sonrasında İlçe Bina açılışını gerçekleştirdiler. Sonrasında Çan İlçesi, Çanakkale ve Biga’da birtakım temaslarda bulunan Babacan ve ekibi 11.12.2021 tarihinde İzmir Torbalı ‘da gerçekleştirilecek olan Kongre’ye giderken Susurluk’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in yolda mola vereceğini öğrenen DEVA Partisi Teşkilatları ve gönüllüleri il merkezinden ve ayrıca çevre ilçelerden yola çıkarak yaklaşık 45 dakika içerisinde toparlanıp bu anlamda erişilmesi güç bir rekora imza atarken, güçlü reflekslerini göstermiş oldular.

Kalabalık topluluğu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Babacan, DEVA Partisine ve Balıkesir Teşkilatına olan teveccühün her geçen gün arttığını bizzati yerinde gözlemlemiş oldu. Mola verilen tesislerde vatandaşlarla da temas kuran ve ayrıca fotoğraf çektiren Babacan gösterilen ilgiden oldukça memnun gözüktü.

DEVA Partisi Lideri karşılaştığı şaşkınlık karşısında duygularını şu ifadelerle aktardı:

‘’ Aslına bakarsanız her gün bir şehirdeyiz ve memleketimizi tabiri caizse diyar diyar dolaşıyor ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Teşkilatlanma çalışmalarımız doğrultusunda kongrelerimizi gerçekleştirmek için dün Yenicedeydik yarın Torbalıdayız. Çanakkale’den İzmir’e geçerken ayrıca Susurluk’ta bir mola verelim istedik. Maşallah bir dinlenme tesisinde böyle bir teşkilat kalabalığı görünce açıkçası oldukça şaşırdık ve ziyadesiyle de memnun olduk. Maşallah Kemal Bey ve ekibi çok kısa bir sürede organize olup bizleri burada karşılamış oldular. Buradan bütün Balıkesir Teşkilat üyelerimize gecenin bu saatinde bu yağmurlu fırtınalı havada bizleri çok güzel ağırladıkları için şükranlarımı sunmak istiyorum. Biz zaten Balıkesir DEVA Teşkilatlarının çalışmalarını memnuniyetle izliyoruz. Bugün bizlere bir kere daha gösterdiler ki DEVA Partisi artık vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaya başlamıştır. İnşallah bu kötü yönetimden ayrıca en kısa zamanda kurtulacağız. Gönül köprülerimizi kurmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle Türkiye’mizi şahlandıracağız.’’

İl Başkanı Kemal Aydemir ise şu ifadelere yer verdi:

‘’ Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Genel Başkan Yardımcımızı dün Yenice Kongresinde yalnız bırakmamıştık. Aksam saatlerinde bize bir sürpriz yaptılar ve o an bütün teşkilatlarımız ile organize olarak Ali Bey’in yol güzergahında bulunan bu tesiste hazır olmak üzere yola koyulduk. Bizler bu memleketin hizmetkarlarıyız. Bir amaç uğruna yola çıktık, bu ülke düzelene kadar bu ülke normalleşene kadar, bu ülke hak ettiği değeri bulana kadar durmadan, yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz. Asla Kader Deme şiarıyla yola çıkan bu kadro hareketi kurulduğu 9 Mart 2020 tarihinden bugüne ayrıca çok yol kat etti.

İnanın bu zamanlara kolay gelmedik. Yeri geldi örselendik, yeri geldi baskı altına alındık, yeri geldi önümüze setler örüldü ama biz bu kutlu yürüyüşümüzden asla vazgeçmedik. Şunu bir kere daha ifade etmeliyim ki VAZGEÇMEYECEĞİZ. Önce Balıkesir’imizi ve sonrasında da kolektif bir şuur ile Güzel Ülkemizi ayağa kaldıracağız. Buna o kadar inanıyoruz ki hiçbir engelin bizi yıldıramayacağını belirtmek istiyorum. Güzel yarınlarda buluşacağız. Vatandaşlarımız ve ayrıca Balıkesirli hemşerilerimiz hiç endişelenmesinler. İşin ehli kadrolar geliyor, DEVA Kadroları geliyor.’’

‘’ Bizlere bu sürprizi gerçekleştiren Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Emin Ekmen Beyefendilere Şahsım ve Teşkilatım adına sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Güzel günlere göreceğimize olan inancımız her geçen gün artmaktadır. İyi ki geldiniz, iyi ki bize önder oldunuz, ayrıca iyi ki bize yoldaş oldunuz. Yolumuz açık olsun. ‘’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu