GündemEkonomi

BAGİAD Başkanı TÜGİK Yönetimi’nde

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği  ( BAGİAD) Başkanı Rahmi Kula TÜGİK yönetimine 2’nci kez seçildi. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK)‘in Genel Kurul Toplantısı ve  İş Zirvesi,  Antalya’da gerçekleştirildi.

 

 

 

Türkiye’nin dört bir yanından 600 iş insanının katılımıyla gerçekleşen TÜGİK Olağan Genel Kurul toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önemli mesajlar verdi. 3 dönemdir TÜGİK Genel Başkanı olarak görev yapan Erkan Güral’ın güven tazeleyerek 4’üncü kez başkan seçildiği genel kurulda Başkanımız BAGİAD Başkanı Rahmi Kula’da TÜGİK yönetiminde yer aldı.

 

 

15 TEMMUZ BİR CEVAP

 

Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi hainlere en güzel cevabı verdiğini söyleyen TÜGİK Genel Başkanı olarak görev yapan Erkan Güral, Bakan Çavuşoğlu’na seslendi: “Bu zor zamanlarda, işadamları olarak ayrıca bir sorumluluk taşıyoruz. Bu sorumluluk; her ne olursa olsun, direnmeye, üretmeye ve büyümeye devam etmektir. Bu hainlerin dünyanın birçok yerinde etkin olduklarını ve güçlü ticaret örgütleri kurduklarını biliyoruz. Sizden ricamız biz vatansever iş adamlarını her fırsatta yurt dışı gezilerinize dahil ederek buralarda ticaret yapmamıza yardımcı olun. Bu salonda ki vatansever iş adamları sizi mahcup etmeyecektir.” dedi.

 

Antalya programını değerlendiren BAGİAD Başkanı Kula, “Öncelikle iş ve siyaset dünyasıyla bir araya geldiğimiz zirvenin bizler adına oldukça verimli geçtiğini belirtmek isterim. Olağan Genel Kurul toplantısını da gerçekleştirdiğimiz konfederasyonumuzun yeni dönem yönetim kuruluna tekrar seçilmek beni oldukça gururlandırdı. Başkanımız Sayın Erkan Güral ile geçtiğimiz dönemde birlikte çalışma fırsatı bulmuş, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla güzel bir sinerji yakalamıştık. Bu yıl da aynı başarılı çalışmaların içinde yer almak ve bölgemizi, Balıkesir’imizi daha farklı platformlarda tanıtmak ümidi ile başta Başkanımız Sayın Erkan Güral ve yeni yönetime seçilen arkadaşlarımı, şahsım ve dernek üyelerimiz adına tebrik ediyor, genel kurul sonucunun tüm camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu