GündemEkonomi

BAGİAD İFTARINDA BİRLİK

BAGİAD  iftar yemeği Balıkesir Tenis İhtisas Kulübü (BATİK)’ te gerçekleştirildi. Yemeğe  Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula,Ticaret Odası meclis Başkanı Okan Telaşeli ve Bursa Şube Başkanı Onur Özkul’da katıldı.

BİLCANLI “BALIKESİR’İN FİRMALARI”

BAGİADBaşkanı Emrah Bilcanlı iftar öncesi bir konuşma yaptı.Bilcanlı, Konuşmasında İSO 2017 verilerine değindi.Emrah Bilcanlı; ”Bildiğiniz üzere İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen “ Türkiye’ nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Balıkesir’den listeye giren firmaların arasında dernek üyelerimizin sahibi olduğu, Bu Piliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş. , Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST) ve Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş yer aldı. Şahsım adına büyük onur ve gurur duyduğum bu tablodan dolayı firma sahibi üyelerimizi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu vesile ile listede yer alan diğer Balıkesir’ li firmalarımızın sahiplerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bir sonraki yıl listede ilimizden daha çok firmanın yer alacağına canı gönülden inanıyorum “ dedi.

KULA “ BAŞARI SÜRECEK”

BTO Başkanı Rahmi Kula iftar programında şöyle konuşu:“ Öncelikle, İkinci evim gibi gördüğüm BAGİAD’ ın iftar yemeğinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Yerel yönetimler ve diğer teşkilatlar ile önceki dönem Sanayi ve Ticaret Odası yönetim ve meclis başkanlığı görevinde bulunan kişiler BAGİAD üyelerimizdendir. Bu dönem bana da nasip olan oda başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Bu tür başarıların devamı olarak, dernek üyelerimizin odalar ve borsalar ile diğer etkin sivil toplum örgütlerinin yönetiminde yer almalarını ve Balıkesir’imiz için çok daha fayda sağlayacak çalışmalarda içerisinde bulunmalarını temenni ediyorum. İki buçuk dönem başkanlık görevini yürüttüğüm derneğimizin Emrah Bilcanlı yönetimindeki yeni kurul üyeleri ile bundan sonraki süreçte çok daha başarılı olacağına inanıyor, kendisini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu