GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Bahçeli’den İYİ Parti ve Batman saldırısıyla ilgili sert açıklama!

MHP lideri Devlet Bahçeli’den, terör örgütü ve İYİ Parti ile ilgili açıklama geldi. Batman saldırısıyla ilgili Bahçeli, “Döktüğünüz şehit kanlarında boğulacaksınız, devirdiğiniz umutların altında inim inim inleyeceksiniz” dedi. Bahçeli, açıklamasında isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de tepki gösterdi ve “Bu hanımefendiye son ihtarım” ifadelerini kullandı.

MHP lider Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bahçeli, Batman kırsalında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 7 asker için, “Onların isimlerini bugüne kadar hiç duymamıştık! Nerede doğup nerede görev yaptıklarını da bilmiyorduk! Allah şahit, hepsinin kahraman olduğundan eminiz. Onlar ki, Batman’da şehit düştüler; vatan nöbetine millet hizmetine, beka mücadelesine kanlarıyla imza attılar” dedi.

AKŞENER’E TEPKİ GÖSTERDİ

Açıklamasında isimi vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösteren Bahçeli, “İyi bellemiş, tekeden süt çıkmaz. Bize ‘saray yancısı, saray paspası, lastik’ diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris’te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz. HDP’ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK’lı Demirtaş için af istiyor, CHP’nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan…Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu