GündemSiyaset

Bakan Çavuşoğlu: Giderek marjinalleşen bir partidir CHP

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “CHP’nin içinde DHKP-C’li var, PKK’nın cenaze evlerine giden de var. Giderek marjinalleşen bir partidir CHP çünkü normal yollarla iktidara gelemeyenler marjinalleşiyor.” dedi.

Antalya’da temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in düzenlediği “Büyük Alanya Yürüyüşü”ne katıldı.

Alanya Öğretmenevi’nden başlayan ve İskele Şelale önünde sona eren 3,5 kilometrelik yürüyüşün ardından halka hitap eden Çavuşoğlu, Alanya’da Adem Murat Yücel’i, Antalya’da Menderes Türel’i tekrar işbaşına getirme mücadelesinde gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini ifade eden Çavuşoğlu, “Bana dedi ki ‘Adem Murat Yücel’in projeleri benim projelerimdir. Menderes Türel’in tüm projelerinin arkasındayım.’ Ben de bunun şahidiyim. Cumhur İttifakı kurulmadan önce de destekler verdik. Bundan sonraki süreçte de 82 projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadık.” diye konuştu.

Alanya-Antalya-Burdur otobanının ihaleye çıkacağını anlatan Çavuşoğlu, hızlı tren ve doğal gazı da Alanya’ya getireceklerini aktardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu