GündemEkonomi

Bakan Dönmez’den BEST’e övgü dolu sözler

Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri (BEST) A.Ş.’nin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasını ziyaret eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dev yatırım için Yırcalı ailesini kutladı.

Balıkesir’e bir dizi açılışı ve temel atma töreni için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri (BEST) A.Ş.’nin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasını ziyaret etti. Bakan Dönmez’e AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan eşlik etti. BEST Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ve yardımcıları Sırrı Yırcalı ile Sinan Yırcalı tarafından karşılanan Bakan Dönmez, fabrikada incelemelerde bulundu.

“ALIN TERİ AKITINCA OLUYOR”

Sırrı Yırcalı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Dönmez, işçilerle de sohbet etti. BEST’te 2 bin 800 kişinin istihdam edildiğini öğrenen Dönmez, Yırcalı ailesinin dev yatırım için tebrik etti. Bakan Dönmez işçilere hitaben yaptığı konuşmada, “BEST ürünlerinin yarısından çoğunu yurtdışına da satıyor. Kalite her yerde Pazar bulur. Kaliteyi üretebilmek için kaliteli insan kaynağına ihtiyacımız var. Yoksa bu binalar, bu teçhizat, metal, tek başına bir iş yapmıyor. Onu aklınızı, alın terinizi akıtınca bunlar otaya çıkıyor. İşçisinden mühendisine BEST’i kutluyorum.” dedi.Bakan Dönmez işçilerle birlikte TEİAŞ için üretilen 450 MVA gücündeki dev trafo ününde işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra fabrikadan ayrıldı.Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu