Gündemİlçe Haberleri

Bakan İbrahim Yumaklı Balıkesir’e Geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yarın gerçekleştireceği Balıkesir ziyareti kapsamında Sındırgı ilçesinde önemli bir dizi etkinliğe katılması bekleniyor. Bakan Yumaklı, ziyaretine ilk olarak Sındırgı Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek başlayacak.

Bakan İbrahim Yumaklı Balıkesir’e Geliyor

Bakan Ibrahim Yumakli Balikesire Geliyor 1

Esnafla Buluşması Bekleniyor

Saat 11:00’de gerçekleşmesi beklenen Sındırgı Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından, Bakan Yumaklı, ilçenin önemli sosyal merkezlerinden biri olan Yüreğil Sosyal Kültürel Merkezi’ni (SKM) ziyaret etmesi bekleniyor. Yüreğil SKM ziyaretinin ardından ise Sındırgı esnafını ziyaret etmesi bekleniyor ve böylece bölgedeki ticari faaliyetler hakkında bilgi alması bekleniyor. Ziyaret programı çerçevesinde, öğle saatlerinde Sındırgı’da Cuma Namazı kılınacak ve ardından saat 14:00’te Sındırgı’da bir dizi toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Toplu açılış töreniyle birlikte ilçede hayata geçirilen önemli projelerin tanıtımı yapılacak.

Balıkesir’de İftar Yapacak

Bakan Yumaklı’nın Balıkesir ziyareti kapsamında öne çıkan bir diğer etkinlik ise saat 16:30’da gerçekleşmesi bekleniyor. Bu saatte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler tarafından düzenlenen törende, 150 adet koç ve 13 adet yem ezme makinesi çiftçilere dağıtılması bekleniyor. Ziyaretin son bölümünde ise saat 17:30’da Bakan Yumaklı, sektör paydaşlarıyla bir araya gelerek, tarım ve ormancılık alanında sektörel konuları ele alması bekleniyor. Bakan Yumaklı’nın yoğun programı, saat 19:20’de gerçekleştirilecek iftar programı ile sona erecek. Bu özel programa, bölgenin önemli isimleri ve sivil toplum temsilcileri de katılacak.

İlgili Makaleler

İşte Bakan Yumaklı’nın Balıkesir Programı

  • 11:00- Sındırgı Belediye Başkanlığı Ziyareti
  • 12:00- Yüreğil SKM Ziyareti
  • 12:30- Sındırgı’da Esnaf Ziyaretleri
  • 13:20- Sındırgı’da Cuma Namazı
  • 14:00- Sındırgı Toplu Açılış Töreni
  • 16:30- Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler 150 Adet Koç ve 13 Adet Yem Ezme Makinesi Dağıtım Töreni
  • 17:30- Sektör Paydaşları ile Toplantı
  • 19:20- İftar Program

Haber: Bülten

Bakan Yumaklı, gelecek yıl 81 ilde IPARD-III ilanına çıkacaklarını bildirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu