Bakan Işıkhan Patlamayı Araştırmak İçin Harekete Geçti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Balıkesir'de sabah saatlerinde meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı.

Bakan Işıkhan Patlamayı Araştırmak İçin Harekete Geçti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Balıkesir’de sabah saatlerinde meydana gelen patlama hakkında 2 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini duyurdu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sabah saatlerinde Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, patlamada hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Bakan Işıkhan: “Süreci Yakından Takip Ediyoruz”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Balıkesir’de sabah saatlerinde meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı. Bakan Işıkhan ölenlere başsağlığı dilerken yaralılara acil şifalar diledi. Bakan Işıkhan patlamayı araştırmak üzere 2 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini duyurdu. Bakanlık olarak sürecin yakından takip edileceğini vurgulayan Işıkhan, “Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Patlamayı araştırmak üzere 2 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirilmiştir.” dedi.
Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Patlamayı araştırmak üzere 2 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirilmiştir.
Bakanlık…
— Prof. Dr. Vedat Işıkhan (@isikhanvedat) December 24, 2024
Haber Merkezi
Yerlikaya Patlama Sonrası Son Durumu Paylaştı