GündemEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Bakan Özer Bigadiç’te Termal Uygulama Otelini İnceledi

Bakan Özer Bigadiç’te Termal Uygulama Otelini İnceledi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özel Bigadiç’te ,Türkiye’de ilk kez Bigadiç’te yapılacak olan Termal Uygulama Oteli inşaatında incelemelerde bulundular.

Bakan Özer Bigadiç’te İnceleme Yaptı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde önceki gün Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundular. İncelemelere ,Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Parti Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay. İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Belediye Başkanı İsmail Avcu ve ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da katıldılar.

Ulusal Düzeyde Etkinlik Planlaması

Termal Uygulama Otelinde 10 bin metrekare alan içerisinde kongre amaçlı salonlar, sosyal tesisler. termal ve yüzme havuzları bulunacaklar. Ayrıca Uygulama otelinde150 yatak kapasiteli, büyük çapta ve ulusal düzeyde etkinliklerin yapılabilmesi için 700 kişilik çok amaçlı salon ve 200 kişilik toplantı salonlarına yer verilmesi de planlıyorlar.

Turizm Eğitim ve İstihdam Kapısı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı, Termal Uygulama Otelinin çok kapsamlı bir projeyle; hem turizm. hem eğitim hem de istihdam alanı olarak bölge açısından büyük bir yatırım olduğunu söyledi. Başkan Avcı, “ Otelimiz, Sağlık ve ayrıca Termal Turizm hizmeti yanında Kongre Turizmi hizmeti de verecek. Bu hem ilçemiz hem de Balıkesir’imiz için çok büyük bir turizm potansiyeli anlamına gelmektedir. Sayın Bakanımıza Bigadiç’imize göstermiş olduğu yakın ilgi ve ayrıca desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz ”dedi. Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu