GündemTürkiye Gündemi

Bakan Soylu: Hakkari’deki Operasyonun Yeri Çok Manidardır

Bakan Soylu: Hakkari’deki Operasyonun Yeri Çok Manidardır

 

Bakan Soylu, Hakkari’de başlatılan operasyona ilişkin, “Bu operasyonun yeri çok manidardır. Karanlık Dağ; ilk kez girdik ve 17 terörist etkisiz hale getirildi. “ dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ankara’daki bazı mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi. Bakan Soylu yemek sonrası yaptığı açıklamada geçen hafta Hakkari’de başlatılan operasyonu hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Bu operasyonda, kamuoyuna, toplam 8 kişinin etkisiz hale getirildiğini söylemiştik. Bu operasyonun yeri çok manidardır. Karanlık Dağ; ilk kez girdik ve 17 terörist etkisiz hale getirildi. Allah evlatlarımızdan razı olsun. Emniyet istihbaratımız, jandarmamız, hava kuvvetlerimiz, İHA ve SİHA’larımız, topyekün oraya gecenin bir yarısı helikopterlerle indirme yapan kahramanlarımız, hepimizin baş tacıdır, Allah onlardan razı olsun.

Dün yine Amanoslar’da Dörtyol İslahiye Grubu imha edildi, 4 kişiydi. Amanoslar’da kalan terörist sayısı, arkadaşların iddiasına göre 4, benim iddiama göre 3. İnşallah Amanoslar’daki geri kalanları da bitirip, nasıl Karadeniz’de bir temizliği gerçekleştirmişsek, şimdi Amanoslar’ı, Hatay’ı, Osmaniye’yi, Kahramanmaraş’ı, Adıyaman’ı bu musibetten de kurtarmış olacağız. İntikal yaparlarsa yine temizleriz. Teslimden başka bir çareleri yoktur. Bırakıp kaçmaktan başka bir çareleri yoktur.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu