GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Bakan Soylu Zeytinin Zeytinyağına Ait Serüveni İzledi

Bakan Soylu Zeytinin Zeytinyağına Ait Serüveni İzledi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kadın muhtarlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilçedeki temasları kapsamında zeytinin zeytinyağına ait serüveni izledi.

Fabrikada çalışan işçilerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Soylu, zeytinlerin çeşitli aşamalardan geçerek, sıkılıp zeytinyağına dönüşmesini de birebir izledi. Zeytinin, şifa kaynağı zeytinyağı haline dönüşmesi sürecini adeta hayranlıkla izleyen Bakan Soylu, Halil Sucu’dan zeytinyağı alanında yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıca bilgi aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ardından Emine Sucu ve Halil Sucu ile fabrika bahçesinde bulunan merhum Ahmet Sucu’ya ait dev pankart önünde hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Soylu daha sonra fabrikadan ayrıldılar. Bakan Soyluyu Ayvalık’taki zeytinyağı fabrikasındaki ziyareti sırasında; İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ayrıca Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman eşlik etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu