Gündemİlçe Haberleri

Bakan Varank Gönen’de Fabrikaları İnceledi

Bakan Varank Gönen’de Fabrikaları İnceledi

 

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Havran, Gönen’de orta ölçekli sanayideki fabrikaları inceledi.

 

Bakan Varank’a Vatandaşlar da Eşlik Etti
Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Havran, Gönen’de bulunan orta ölçekli sanayideki fabrikaları ziayaret ederek incelemelerde yaptı. Bakan Varank ilk olarak traktör ve biçerdöver fabrikasını gezerek üretim ile ilgili bilgi alışverişi yaptı. Bakan Varank’a ziyareti sırasında Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Gönen Kaymakamı Aslan Yurt, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

 

İşletme Sahipleri Bakan Varank’a Bilgi Verdi
Traktör fabrikasından sonra mülki erkan ile devam eden ziyarette tekstil fabrikasına geçtiler. İşletme sahipleri fabrika hakkında Bakan Varank’a inşaat hakkında brifing verdi. Son olarak Gönen ilçesinde bulunan süt ve süt ürünleri üretimi yapan fabrikaya geçti. Süt ürünleri üretimindeki faaliyetler hakkında bilgi alan Varank, Gönen merkezinde bulunan çarşı camiinde cuma namazını kıldı. Son olarak Gönen ilçesinde bulunan süt ve süt ürünleri üretimi yapan fabrikayı ziyaret etti. Süt ürünleri üretimindeki faaliyetler hakkında bilgi alan Varank, Gönen Çarşı Camii’nde Cuma Namazı kıldı.

Bilim Merkezi’nin Açılışına Gidiyor
Bakan Varank, ardından Havran’a geçerek “Bilim Merkezi”nin açılış törenine katılıyor. Varank’ın ziyaretleri Balıkesir merkezdeki fabrika açılışı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ziyaretleri ile sona erecek.

Kaynak: İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu