GündemEğitimİlçe HaberleriSpor

Bakan Yardımcısı Yatırımları İnceledi

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İnce, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere geldiği Edremit ilçesinde yapımı devam eden yatırımları inceledi.

İnce, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı eşliğinde ilk olarak Kültür Merkezi ve 750 kişilik Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Muhterem İnce, daha sonra İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunarak yetkililerinden bilgi aldı. Kendisi de aynı zamanda Edremitli olan Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, yaptığı incelemeler sonunda açıklamada bulundu:” Edremit bizim önem verdiğimiz ilçelerimizden biridir. Bu nedenle Edremit’te gerçekleştirilen yatırımları yakından takip ediyoruz” dedi

Firma yetkililerinden bilgiler alan İnce, yatırımların titizlikle ve öngörülen zamanda tamamlanması talimatını verdi. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından Edremit’te yürütülen çalışmalar, tamamlanan ve planlanan projeler ile ilgili bilgiler verildi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı yaptığı açıklamada:” İlçemiz için çok önemli bir yatırım olan Kültür Merkezi ve 750 kişilik Kapalı Spor Salonu ilçemizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında katkılarından dolayı Sayın Bakan Yardımcımız Muhterem İnce’ ye ve Valimiz Ersin Yazıcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu