Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Bakanlar Kurulundan Son Dakika Bilgileri Geliyor

 

Bakanlar Kurulundan Son Dakika Bilgileri Geliyor

Alınan önlemlerin vaka tablosuna nasıl yansıdığı değerlendiriliyor ve konuya ilişkin elzem ihtimaller söz konusu. Sokağa çıkma yasağının genişletilmesi mümkün.Hafta sonu genel bir kısıtlama olabilir, hafta içi de sokağa çıkma yasağı da gelebilir. AVM’lere girişlerde, kuaförlere ve berberlere girişlerde bir kısıtlama getirilebilir.

 

YENİ CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ CUMA GÜNÜ BAŞLAYABİLİR!

SON DAKİKA KARARI AZ SONRA DUYURULACAK

Toplantının gündeminde corona virüsle mücadele var. Başkan Erdoğan, geçen hafta yeni tedbirlerin alınacağının sinyalini net bir şekilde vermişti. Peki yeni corona tedbirleri ne olacak? 65 yaş üstü kişilere sokağa çıkma yasağı saatleri konusunda sınırlama getirilebilir. Ayrıca en çok merak edilen konuların başında sokağa çıkma yasağının hafta sonu genel hale getirilip getirilmeyeceği var. Bu yasaklar Cuma gününden itibaren başlayabilir.

Site

ŞEHİRLER ARASI SEYAHET’E DİKKAT ÇEKİLDİ

Milyonlarca kişinin büyük bir merakla takip ettiği Bakanlar Kurulu sonrasında Başkan Erdoğan, yeni alınan tedbirleri açıklayacak. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesi konusunda da bilgiler geliyor. Öte yandan berberlerin kapanması, AVM’lerde çalışma saatlerin değişmesi, şehirler arası seyahat yasağının gelmesi konusunda görüşmeler olacak.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ ŞEHİRLERDE OLACAK?

Başka İstanbul olmak üzere vaka sayısının çok yüksek olduğu büyükşehirlerde hafta içi de kısmi sokağa çıkma yasağı kararı gelebilir. Öte yandan iki hafta önce başlayan hafta sonu sokağa çıkma yasağının da genel hafta sonuna yayılması söz konusu. Detayla az sonra sitemizde. Semra Aman Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu