GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Bakanlığın Yaptığı Açıklama Dikkat Çekti!

Bakanlığın Yaptığı Açıklama Dikkat Çekti! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Bakanımızın asgari ücretle ilgili bir açıklaması olmamıştır. Yazılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” ifadesi yer aldı.

 

V 3

Bakanlığın Yaptığı Açıklama Dikkat Çekti! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, gündemde yer alan ve asgari ücrete ara zam yapılmayacağına ilişkin yazılan haberlere dair açıklama yaptı. Açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in asgari ücret hakkında bir açıklamasının olmadığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı.

“Bugün bazı web sitelerinde asgari ücret ile ilgili yeni gibi servis edilen bazı haberler yer alıyor. Bakanımızın asgari ücretle ilgili yeni bir açıklaması olmamıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.”

 

“ZAM BEKLEMİYORUM”

Asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin‘in “Bir zam beklemiyorum. Olağanüstü bir durum olursa düşünülebilir. Asgari ücrete ara zam gelmeyecektir” dediği öne sürdüler.

Daha fazla haber için; tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu