Gündem

BAKOM vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırdı

BAKOM, geride bıraktığımız hafta sonu sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle birlikte 20 ilçede tüm tedbirleri alarak gece gündüz çalıştı. Vatandaşların mağdur edilmemesi adına süreci etkin bir şekilde yöneten BAKOM, Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen talepler doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırdı.

KRİZ ANLARINA HER ZAMAN HAZIRLIKLI


Kriz anlarına her zaman hazırlıklı olan BAKOM ekipleri, 20 ilçede vatandaşların ihtiyacını karşılayabilmek adına gece gündüz çalışarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde halkın ihtiyaçları doğrultusunda kullandı.

EVDEN ÇIKMAYAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ


Evlerinden çıkmayarak yasağa uyan vatandaşlara teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi haberini aldığımız andan itibaren planlamamızı yaptık. BAKOM ekiplerimiz her an göreve hazırlar ki hali hazırda zaten gece gündüz dezenfekte çalışmaları yürütüyorlar. Biz, acil durum kritiğimizi yapar yapmaz ekiplerimiz uygulamaya geçti. Ben bu süreçte; evlerinden çıkmayarak tedbirlere uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz var gücüyle çalışıyor, her daim milletimizin yanında. Yasak sonrasında da evlerinden çıkması sakıncalı olan vatandaşlarımız ihtiyaçları için 24 saat çağrı merkezimizi arayabilirler, bizler sizin için çalışıyoruz. #EvdeKal’ın sağlıklı kalın.” dedi.

“NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”


Sokağa çıkma yasağında görevlerini başarıyla yerine getiren personeline de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Yılmaz “Görevlerini her zaman layıkıyla yerine getiren personelimize ve BAKOM ekiplerimize, vatandaşlarımızla birlikte minnettarız. Bu zorlu süreçte Balıkesirimiz için tüm tedbirleri alarak görevlerinin başında tam mesai çalışan ekiplerimize ne kadar teşekkür etsek az. BAKOM’un var olma sebebi, Balıkesir’in güven içerisinde olmasının sağlanmasıdır. BAKOM, 7 bin büyükşehir çalışanı 7 bin de ilçe belediyesi çalışanı toplam 14 bin kişilik bir gücüyle, binlerce araç – gereç ve tesisatın aynı anda bir merkezden yönetilebilmesine olanak sağlıyor. Bu yüzden şehrimiz için büyük bir kazanç.” diye konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu