Gündemİlçe Haberleri

Balbucks’ın 2’inci Merkez Şubesi Açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Çağış Kampüsü'nde BalBucks'ın resmi açılışını gerçekleştirdi. 

Balbucks’ın 2’inci Merkez Şubesi Açıldı

Balbucksin 2Inci Merkez Subesi Acildi 1

Başkan Yılmaz’ın Sürpriz Açılışı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğrencilere yönelik sürpriz bir jest yaparak BalBucks’ın ikinci şubesini Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü’nde açtı. Öğrencilerin dönüşünde hoş bir sürprizle karşılaşmasıyla uzun kuyruklar oluştu.

Balbucksin 2Inci Merkez Subesi Acildi 2

Hayal Gerçeğe Dönüştü

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, uzun zamandır hayal ettikleri BalBucks’ın kampüste açılmasının gurur verici olduğunu ifade etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da gençlerin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, Balıkesir’in üniversite şehri olarak anılmasını hedeflediklerini vurguladı.

Balbucksin 2Inci Merkez Subesi Acildi 3

Öğrenciler İçin Önemli Bir Adım

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, öğrencilerin yaşamında önemli bir yere sahip olan BalBucks’ın açılışını önemsediğini belirtti. Ucuz ulaşım ve yemek imkanlarının gençler için hayati önem taşıdığını vurgulayan Vali Ustaoğlu, Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Bir Çok İsim Açılışta Yer Aldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ve birçok üniversite öğrencisi açılış törenine katıldı.

Haber: Bülten

BALBUCKS Balıkesir Üniversitesi’nde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu