Balıkçıların Dikkatine! Marmara Denizinde Son Durum Raporu Belli Oldu!

Balıkçıların Dikkatine! Marmara Denizinde Son Durum Raporu Belli Oldu!

Balıkçıların Dikkatine! Marmara Denizinde Son Durum Raporu Belli Oldu!

Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar beklenirken Marmara denizinde fırtına olabileceği konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı.

Buna göre Marmara denizinde Çarşamba günü hava durumu parçalı ve az bulutlu iken rüzgarın Güney ve güneybatıdan 2 ila 4, sabah saatlerinde 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Ayrıca Dalga boyu ise 0,5 ila 1,5 m olacak. Görüş Uzaklığı; İyi olacak.

Balıkesir ili kıyıları ve Marmara denizine kıyıları olan iller ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu bilgilendirmeleri yaptı; 23 Şubat 2023, Perşembe fırtına bekleniyor, Batı Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar olabilir. Rüzgar Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam saatlerinde 3 ila 5 kuvvetinde olacak. Dalga 0,5 ila 1,5 m Görüş Uzaklığı İyi.

Özel Haber: Nursima Akyürek

balıkesir balıkçı marmara denizi balıkesir deniz