Gündem

Balıkesir 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehitleri Andı

Balıkesir 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehitleri Andı

 

100.Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, mezunu olup şehitlik mertebesine Ulaşan 17 öğrenci anısına, İmam Birgivi Camii’nde Mevlüd-i Şerif okuttu.

 

Dsc 0020 1

 

18 Mart günü gerçekleşen mevüd-i Şerif de, Cuma Namazı Sonrası Pilav-Ayran İkramı yaptı.  Okul müdürü Ersin Öncel, Cuma namazı sonrası Gazete Merhabaya konuştu.

Okul Müdürü Ersin ÖNCEL “okulumuz mezunlarından yaklaşık 17 tane şehidimiz var. Askerlik – Polislik yaparken şehit olan 17 öğrencimiz anısına bu sene 22. sini gerçekleştirdiğimiz bir hayır etkinliği yapıyoruz. İmam Birgivi Camii’nde Mevlüd-i şerif Okuttuktan sonra, gelen misafirlere pilav ayran ikram ediyoruz.

Şehit ailelerimizi okulumuzda ve burada ağırlayarak, onlara unutulmadıklarını, Yanlarında olduğumuzu ifade eden bir etkinliktir. Bu şekilde yaklaşık 40 yıllık bir mazisi olan okulumuzun, kurum kültürünü devam ettiriyoruz. Ayrıca, şehit aileleri ile bir araya geliyoruz. Böylelikle, şehit aileleri ile beraber, ülkemizin birliği bütünlüğü için şehit olan evlatlarına verdiğimiz değeri gösteriyoruz. Bu değerlerle eğitim öğretim faaliyetlerine de devam ediyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu