GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir 2.Noterinden İlginç “Çerçeveli Aynalar” Önerisi

Balıkesir 2.Noterinden Müstakil Ev Alana Öneri “Çerçeveli Aynalar”

 

Balıkesir 2.noteri Üzeyir Akbulut yeni konut alanlara İlginç bir Öneri yaptı.

 

Noter 01

“Gönlümüz Yüreğimiz Çini Sanatı ile Açılsın, Renklensin”

Akbulut, Balıkesir’de son zamanlarda artan müstakil ev  ve yeni konut alanlara, Çinidem Sanat Atölyesinin çerçeveli aynalarını tavsiye etti. Ayrıca, uzun süren Pandemi sürecinde insanların sıkıldığına dikkat çekti. Akbulut, “gönlümüz yüreğimiz çini sanatı ile açılsın, renklensin” dedi ve el sanatının takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Balıkesir 2.noteri Akbulut Milli Kuvvetler Caddesinde Çinidem Atölyesinin açılışına katıldı. Akbulut burada yaptığı değerlendirmede Geleneksel sanatların yaşatılmasının önemine dikkat çekti. Balıkesir 2.noteri Üzeyir Akbulut sergilenen ürünleri inceledi. İncelemeleri sırasında beğendiği ürünleri alacağını belirten Akbulut, ayrıca “el sanatı takdir edilmesi gereken bir durum” dedi.

Akbulut Açılışta Ayrıca Şunları kaydetti:

“Gönlümüz yüreğimiz bu ürünleri görerek bir nebze açılsın diyerek açılışa katıldık. Balıkesir’de el sanatını tanımak görmek ve ayrıca işlemek isteyenlere de kapı aralamış oldu. Balıkesir’de son günlerde konut alanlara da tavsiyem el işi buradaki aynalar çerçeveler olur. Ayrıca hepsi birer değerli ürün diyorum”

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu