Balıkesir 20 Ekim'de Seferber Olacak!

Balıkesir’de Orman Seferberliği: Yangın Riskini Azaltmak İçin 20 Ekim’de Bir Araya Gelecekler

Balıkesir 20 Ekim'de Seferber Olacak!

Balıkesir 20 Ekim’de Seferber Olacak!

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, 20 Ekim 2024 tarihinde “Orman Benim” etkinliğiyle gençleri orman temizliği ve çevre duyarlılığı konusunda bir araya getirerek yangın riskini azaltmayı hedefliyor.

Balıkesir 20 Ekim'de Seferber Olacak!
“Orman Benim” Projesi

“Ormanlar İçin El Ele”

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, 3 Mayıs 2024 tarihinde “Orman Benim” sloganıyla başlattığı temizlik kampanyasının ardından, vatandaşları ormanların temiz tutulması ve korunması konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. Ormanlarda yangın riski oluşturan atık ve yanıcı maddelerin temizlenmesi amacıyla gerçekleştirilen bu projeye, gençler de dahil ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği içinde düzenlenecek olan etkinlik, 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11.00’de 81 ildeki etkinlik alanlarında gerçekleştirilecek. Orman Bölge Müdürlüğü, tüm gençleri bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyor.

Balıkesir 20 Ekim'de Seferber Olacak!
Etkinlik Detayları

81 İl Tek Yürek Olacak

Etkinliğin amacı, çevre duyarlılığını artırmak ve ağaç ile orman sevgisini yaygınlaştırmak olarak belirlendi. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, vatandaşların katılımıyla ormanlarımızı temiz tutmayı ve yangın riskini azaltmayı hedefliyor.

Herkesi bu önemli buluşmada bir araya gelmeye ve doğanın korunmasına katkıda bulunmaya çağıran Orman Bölge Müdürlüğü, “Gelin, ormanlarımızı temiz tutalım ve yangın riskini hep birlikte azaltalım!” mesajını paylaştı.

Bülten

Adalar Belediyesi’nden Kültürel Zenginliklere Destek

balıkesir etkinlik temizlik çevre gençler orman doğa koruma balıkesir orman bölge müdürlüğü gençlik ve spor bakanlığı çevre duyarlılığı balıkesir orman bölge orman benim yangın riski ağaç sevgisi