Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

BALIKESİR AK PARTİ İÇİNDEKİ AKP’LİLER

BALIKESİR AK PARTİ İÇİNDEKİ AKP’LİLER

 

AK Parti İl Başkanlığı önceki gün Kurtdereli heykeli önünde bir seçim çalışması yaptı. Yoldan geçen ihtiyar bir kadının önce CHP standının önünden geçerken, CHP’lilere size oy veremem diyerek geçmesi MERHABA Gazetesinden Semra Aman Akyürek’in dikkatini çekti.

 

Ak Part 1 1

 

Merhaba’nın görsel olarak çekim yaptığı sırada, AK Parti’de çalınan müziğin yüksek sesli olması nedeniyle, Akyürek, saniyelik dahi olsa müziğin sesini kapatın, teyzenin sözlerini duyalım. Oyum Erdoğan’a diyor neden ona verecek duymak istiyoruz demesiyle birlikte, stanttaki bir kadın siz kimsiniz diye Akyürek’e engel olmaya çalıştı. Akyürek, kendini tanıttı ancak, AK Partiliyim diyemeyen ve stant da broşür dağıtan kadın “ben vatandaşım” demekle yetindi.

 

Yolda geçen teyzenin duyabildiğiniz kadarıyla görüntüsü gazetemerhaba.com’da

 

 

CESARETLERİNİ NEYE GÖRE KİMDEN ALIYORLAR?

Akyürek gazeteci olarak işini yapmaya çalıştığını ve kısa süreli ses kısıklığının çalışmalarına engel değil teyzenin söylemleriyle aksine güç katacağını dile getirmesine rağmen ilginç bir tepki aldı. Parmak sallayarak Siz kimsiniz! İstediğimiz zaman açar istediğimizde kapatırız diyen kadınsa çekimden rahatsız oldu. Ben Semra Aman Akyürek diyerek, kendisini tekrar tanıtan Akyürek ise, “ teyzenin söylemi sizin için önemli değil mi? Recep Tayyip Erdoğan diyor?” sorusunun karşılığını oldukça çarpıcı yanıtlarla aldı. Alınan yanıtlarla birlikte, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve yönetimdeki isimlerin basına ve bazı STK’lara karşı aldığı tavır ve tehditkâr söylemler yeniden nüksetmeye başladı. Dahası bu tavırlar basına ve muhtarlara karşıda ilk değildi…

 

Ak Part 2 1 Ak Part 3 1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu