Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir AK Parti İl’de Keyifli Bayramlaşma

Balıkesir AK Parti İl’de Keyifli Bayramlaşma

 

AK Parti Teşkilatının bayramlaşma töreni renkli geçti. Bayramlaşma programında İl Başkanı Ekrem Başaran ve Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri ile Belediye başkanları, Parti teşkilatları bayram mesajları verdiler ve AK Parti teşkilatının gücüne vurgu yaptılar.

 

Tedbirli Bayramlaşmaya Örnek

AK Parti Bayramlaşma programında AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Kurban Bayramının gelişinin mutluluğunu yaşadığımız bayramın ikinci gününde tüm teşkilat mensuplarımız ve kademelerimizle birlikte bir araya gelerek bayramlaştık. Katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bayramlaşma programına Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri, Belediye Başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.  AK Parti’de Kurban Bayramı bayramlaşma programı pandemi koşulları göz önünde bulundurularak Avlu’da yapıldı.

Ak Parti Bayramlaşma 02

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran verdiği bayram mesajında şunları söyledi:

Değerli Balıkesirliler, Sevgili Kardeşlerim, Sizleri en içten duygularımla selamlıyor, Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayram vesilesiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Elhamdülillah Rabbim, bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturdu. Bayramın sizlerle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın ülkemize rahmet ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni normal hayatımıza alışmaya çalıştığımız bu bayramda dikkatli ve tedbirli olmaya devam etmenizi rica ediyorum. “Temizlik, maske ve mesafe” kurallarından asla taviz verilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sıkıntılı ve zahmetli olduğunu bildiğimiz bu kuralları, Kurban Bayramında da kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için harfiyen uygulamaya çalışalım. Hep birlikte büyük bir iş başardığımızı, tüm dünya covid-19 salgınıyla boğuşurken, AK Parti’nin 18 yıllık altyapı ve üstyapı yatırımları, insan kapasitesi ve milletimizin feraseti ile ülkemiz bu salgını en hafif şekilde geçirdiğini tekrar ifade etmek istiyorum. Ama bu dirayeti ve kararlılığı göstermeye hatta bunu artık yeni normalimiz olarak kabul etmeye mecburuz.

Covid-19 salgını dolayısıyla ertelediğimiz ilçe kongreleri çalışmalarına Kurban Bayramından sonra hız vereceğiz. Balıkesirlilerin hizmetine koşan, sizlerle hem hal olan, dert dinleyen, çözüm üreten teşkilatlar oluşturmak için gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum.

Bu bayrama çok önemli bir hayalin, bir inancın, bir vuslatın gerçekleştiğini görmenin mutluluğunu yaşayarak giriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı kararla Ayasofya, ecdadın emanetine uygun olarak üç neslin hayalinde yaşattığı şekliyle bir Cuma günü aslına döndü. Bize bugünleri gösterdiği için Rabb’imize hamdüsenalar ediyoruz.

Bu karar sadece bizleri değil tüm dünya Müslümanlarının bir hayalini gerçeğe dönüşmesini sağladı. Ayasofya Cami’nin tekrar ibadete açılması kararıyla bu Kurban Bayramını, bizim için çifte bayrama dönüştüren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık getirmesi dileğiyle, bir kez daha sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu