Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Ak Parti Teşkilatı Tercihini yaptı

Balıkesir AK Parti Teşkilatı Tercihini yaptı. Seçim heyecanı devam ediyor! 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Balıkesir  AK Parti bugün temayül yaptı. Yoklama Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Yavuz Fuaye Salonunda gerçekleşti.

 

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran temayül yoklaması hakkında konuştu. Balıkesir’den 70 kişinin aday adayı olduğunu söyledi.20 ilçeden 2 bin 504 kişinin oy kullandığını iletti.

E- temayüllü Takip

Ak Parti Başkanı Dt. Ekrem Başaran temayül yoklamasının nasıl yapıldığını da aktardı: “Her ilçeye kart dağıtıyoruz. Her seçmen geldiğinde kartı bilgisayar tarayıcısında okutuyor. Seçmenin adını ve kime oy kullandığını bilmeden sadece kart sisteminden seçmen oy kullandı. Sistem hangi ilçeden oy kullandığını takip etti. Kullanılan oyları Ak Parti Genel Merkezine ilettik. Sistem hangi ilçeden hangi adaya çok oy çıktı tespit etti ve eğiliminin hangi adaya karşı olduğunu analiz etti.’’

Başkan Yılmaz’da Oy Kullandı

Balıkesir Ak parti Milletvekili Aday adaylığı yoklamasında Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da oyunu kullandı.

Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz temayül oylamasıyla ilgili ‘’Burada çok yüksek katılımla 9 milletvekilimizi seçmek için Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Gençlik Kolları , İlçe Teşkilatlarımız ve mahalle temsilcilerimiz yaklaşık 2500 kişi oy kullanıyor Çok güzel elektronik bir sistem var çok güzel bir yoklama oluyor’’ dedi.

Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu