GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir Anneler Derneği Anneler Günü Programı Düzenledi

Balıkesir Anneler Derneği Anneler Günü Programı Düzenledi

 

Türk Anneler Günü Balıkesir Şubesi Anneler Günü Programı düzenledi. Balıkesir Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey programda Annelerin yetiştirdiği gençlere seslendi: “ Demokrasinin sağladığı haklarla vatanı milletini yücelten bilim yükselten gençler gururumuz” dedi.

 

ANNELİK KUTSAL GÖREV

Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, Anneler Derneği Balıkesir Şubesi olarak pandemi döneminde evden çalıştıklarını söyledi. Anneliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek Tüm Dünyadaki Annelerinin Günü Kutlu Olsun ”dedi.

 

Dsc 0038

 

“DÜNYA ANNELERİNE KUTLU OLSUN”

Türk Anneler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zekiye Seferbey Anneler Günü nedeniyle düzenlenen yemekli programda konuştu.

Seferbey Genel Başkanımız Gül Baysal’ı saygıyla anıyorum. Başkanımızı kaybettik ve kongre ile yeni başkanımızı seçtik. Anne dediğimizde sevgi dolu ve birleştirici bir güç. Dünya Annelerine kutlu olsun. Bizler Ana olarak tabiatın bize yüklediği kutsal bir görevin sahipleriyiz. Ortak duygu ve düşünceleri taşıyoruz. Demokrasinin sağladığı haklarla vatanı milletini yücelten bilim yükselten gençlerin yetişmesi biz Annelerin en büyük gururu olacaktır. Sabrın timsali olan Anneler aile ve toplum hayatımızda büyük önem taşıyor. Bir oya gibi değerleri işleyen Annelerimizin gününü kutluyorum. Bizlere verilecek en güzel armağan barıştır. Atatürk’ün ilkeleri ışığınız olsun.

 

Dsc 0045 1

 

SEFERBEY “BALIKESİR BİZE SAHİP ÇIKIYOR”

Balıkesir Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, “Yaklaşık iki yıldır pandemi dönemi yaşadık. Anneler Derneği olarak bu süreçte de çalıştık. Evlerden de olsa Annelerimiz yardımlarını yaptı.Başta Valimiz ve Büyükşehir Belediyemiz, Merkez ilçe kaymakamlarımız bizlere sahip çıktı. Bu Zekiye Annenin değil herkesin çalışması ile oldu. Hepsine herkese teşekkür ediyorum. Balıkesir bize sahip çıkıyor. Balıkesir olarak şanslıyız ”dedi. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

Dsc 0003

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu