Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Ayvalık’ta Alkollü Kadın Denize Atladı

Balıkesir Ayvalık’ta Alkollü Kadın Denize Atladı

 

Balıkesir Ayvalık’ta Alkollü Kadın Denize Atladı. Denize atlayan yabancı uyruklu alkollü kadını Sahil Güvenlik ekipleri botla karaya çıkardı. 1,5 saat sonra kurtarılan kadın aynı zamanda gazetecilere de saldırdı.

 

Ayvalikta Alkollu Denize Atlayan Kadin

KÖPRÜDEN SUYA ATLADI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, alkol aldıktan sonra elbiseleriyle denize giren yabancı uyruklu kadını, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri botla sudan çıkardılar. Alınan bilgiye göre, saat 23.30 sıralarında Ayvalık ile Cunda Adası’nı birbirine bağlayan Gönül Yolu Köprüsü’nün kenarında alkollü olduğu öğrenilen yabancı uyruklu bir kadın, kendisini köprünün ayaklarındaki suya attı.

Ayvalikta Alkollu Denize Atlayan Kadin Kopru

1,5 SAAT ARADILAR

Çevredeki vatandaşların bilgi vermesi üzerine bölgeye polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri geldi. Ekipler, denizden çıkmayan ve karanlıkta kaybolan kadını 1,5 saat aradıktan sonra botla bularak karaya çıkarttı. Sağlık ekipleri 1,5 saat sonra denizden kurtarılan kadın hastaneye sevk için hemen müdahale etti. Ancak henüz kimliği açıklanmayan kadın, ambulansa bindirildiği anda kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

Ayvalikta Alkollu Denize Atlayan Kadin Ambulans

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu